Sunday, April 25, 2010

Senior Week Houses In Wildwood Nj

Mushroom Risotto Cake with Custard

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La crema pasticcera è una delle creme più utilizzate in pasticceria ed è molto facile di preparare.Gli ingrediente necessari sono questi:
-6 tuorli
-1 baccello di vaniglia
-500 ml di latte
-50 gr di farina
-150 gr di zucchero

In un pentolino metteremo ad scaldare 500 ml di latte(di cui toglieremo e metteremo da parte mezzo bicchiere di latte a temperatura ambiente) ed aggiungeremo al latte caldo un baccello vaniglia.Appena starts to boil turn off the heat and leave to soak for 10 minutes.
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In a bowl pour the egg yolks
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with the sugar and mix well.
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Add the sifted flour
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and half a glass of milk
SDC13698 stirring constantly.
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Remove the pod milk
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and add little to the time the egg mixture, sugar and flour to the milk that we had heated
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while stirring
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lit the fire and let boil, lower to low heat, stirring constantly until it thickens the cream and take the right consistency.
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the custard is ready to fill our cakes!
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Technorati Tags: Creme

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