The risotto with mushrooms is a classic dish in Italian cuisine but always good to taste and very easy to preparare.Gli ingredient that we need for 4 people are:
-400 g arborio rice, mushrooms
1 liter of vegetable broth
-garlic-shallot
- a glass of white wine-butter
-Parmesan cheese grattugiato
-prezzemolo
-olio extravergine d’oliva(per i funghi)
La prima cosa da fare sarĂ preparare i funghi champignon che puliremo,taglieremo e verseremo in una padella con un po’ di olio extravergine d’oliva,un aglio ed una spolverata di prezzemolo,faremo cuocere fino a che i funghi perdano tutta la loro acqua naturale.
In una padella metteremo a rosolare uno scalogno assieme ad una noce di burro.
Butteremo il riso e lo faremo rosolare.
Aggiungeremo i funghi
ed il bicchiere di vino white (preferably one that will taste after a meal) and we will fade.
When the rice is dry add a ladle of vegetable stock
and repeat this process every time the rice is dry.
Until you get to cook, depending on the rice that we are using in this case with the quality Arborio will be 15 minutes.
stir in a knob of butter
plenty of grated parmesan cheese and a sprinkling of parsley to give color.
Mmmmm … gustosissimo !!
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