Friday, August 20, 2010

What Type Of Shoe Don't Crease

meatballs in tomato sauce Tagliatelle

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Le polpette al sugo sono un classico che va bene in qualsiasi modo,già sia come secondo accompagnato di una bella fetta di pane per fare la scarpetta,o con della polenta calda con sopra del taleggio appena sciolto,o,semplicemente come condimento per un bel piatto di pasta.
Gli ingredienti di cui avremo bisogno sono i seguenti:
-500 gr di carne di vitello o di maiale
-100 gr di formaggio grattugiato
-3 uova
-prezzemolo tritato
-100 gr breadcrumbs
-3 cloves garlic
-salt-pepper-nutmeg
-virgin olive oil
-1 pack of tomato-basil chopped

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In a bowl mix the meat with the bread, cheese, eggs, 1 chopped garlic, parsley, salt, black pepper and walnut moscata.Mescoleremo all ingredients and form a ball we leave to rest for an hour in the refrigerator.
After this time we will make the meatballs the size of a walnut.
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In a saucepan, pour the olive oil and fry 2 cloves of garlic will do. Just showing golden
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add the tomato sauce begins to boil and when
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pour the meatballs inside.
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Cook for 20 minutes over low heat, turning them from time to volta.Qualche minutes before finishing cooking sprinkle with fresh basil.
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is ready for lunch today! I
I have combined with a 7 grain bread with an excellent Pinot Noir and
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Technorati Tags: Meat

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